HB MAKIN DROP

Hi mommy , sy agak stress sbb makan mcm2 utk hb naik tp makin drop pula , sy dah ikut cara mkn ubat dgn btul nurse bagi ubat iron tu . Nurse dah bising2 sbb baru 24weeks tp hb drop tpaksa lah 2minggu skali ambk darah tadi ubat dah tukar iberet tu harap2 lahh okayy sbb sy tak pena skip ubat , risau hb makin drop takut bg kesan kat baby 🥲 ada tak mcm sy? ##firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

13 Các câu trả lời

Cuba rebus makan kacang kuda. Atau makan jambu batu. Hb saya 10.2 boleh naik 11.2. Alhamdulillah

try minum tamarmilk alhamdulilah buat masa ni hb sy sllu on point 12.4

Sya pun mcm tu juga