breast

Hi mommy! Sorry soalan kurang sopan.. knp breast sy kecil&kendur? Bukan ke kena besar dan padat masa preggy ni. 38weeks..

10 Các câu trả lời

sya plak jdi len...breast mkin bsar n padat...dlu size bra 34B jer...skrg dh pkai 36B...pkai 36B tu dh nmpk padat sngt...puting pun rsa sakit2 bile sya picit dh kluar air susu...skrg sya dh 22mnggu...

Samala sy tetek kecik je. Tak rasa sakit takda bengkak takda apa. Tertanya2 juga tp positif je sy. Kalau ada jeki susu ada, takda sy redho

Kalo sis nk padat n besar guna cream enlargement breast ke atau suruh suami selalu urut dgn minyak sapi

Tak semestinya time prgnant breast nk kena besar kann.. doa banyak2 moga ada susu untuk anak 🥰

Sme la sy pun kecik tp x kendur... risau jugak tkot xde air susu utk baby jer nty... ermmmmm

5y trước

Trime kasih sis bg nasihat... kadang2 tu sy positive jer... tp kadang tu rse mcm down jer tgk breast kecik... mula la pikir yg bukan2.... InsyaAllah lepas nie sy cuba positive....

Samalah kita🤣🤣🤣...kecik2 tapi tak kendur.

Nanti kalau besor sgt susah awk nk bwk nanti🙊

Besar tp tak padat

🤣🤣🤣🤣

tak semestinya..