PENGALAMAN TTC BRP TAHUN?

Hi mommy smue yg dh success pregnant, ad tips lain ke tuk pregnant? Sya 30 thun suami 34, selama 2 tahun married dh ttc tpi blm success.. dh g jumpa doctor tvs scan, chek darah hormon smua okay, telur cantik, tk d problem. Husband pun okay smue, kite tk rokok, alcohol, sy tk minum cafeein, selalu mkn buah2, msk dkt rumah, supplements, folic acid husband pun dh minum speman, & surbex atas saran dri doctor.. guna OPK test dh tk tau brp nnyk lagii..brhubungan masa ovulation pun selalu setiap bulan.. period sya regular selalu.. berdoa sholat sedekah... Smue dh buat... Ape yg kurang ye? I mean kalau ad yg kurang senang nk perbaiki kn.. tpi ni rasa smue dh buat dh.. ad siape2 dkt sini yg sm dgn sy? Mohon shre experience mom smue yg dh succes TTC lama.. 🙏🏻🥰 sya suka nk baca smue comment moms2... #TTC#seriusnanya #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

9 Các câu trả lời

belum rezeki. jika dua2 xde mslh, enjoy dulu, honeymoon dulu insyaaAllah ada rezkinya. btw saya ttc 11tahun 😊

1y trước

11 tahun tu smpai skrang blm ad rezeki ? huu sy mesti bljar sbar bnyk2 mcm awakk 😌😌✨❤️