Alhamdulillah

Mommy smuaa.. Ade tips tak.. Alhamdulillah.. Anak first.. Sy bru kahwin hujung bulan 10 aritu.. Alhamdulillah..rzeki dpt cepat.. Bulan 11 sy daa xdtg priod.. Check dpt positif.. Alhamdulillah.. Tp sy belum g check klnik lgi.. Husband ckp nnti awal bulan 1 bru pegi check klinik.. Kerap lapar tu normal ke? Bila lapar ase nk muntah.. Sy xde rase pape.. Morning sickness pom xde.. Husband je demam..pstu pening smua..

Alhamdulillah
1 Trả lời

Jaga senua baik" ye ..mkn folic sgt pnting ..bli yg appeton bia mhal asal trbaik 😘😘😘

5y trước

Alhamdulillah..rzeki dpt awal..hehe