11w minum fanta merah

Assalammualaikum boleh ke minum air fanta merah sebab tringin sgt smpai bliur .. kalau minum sikit je mcm telan sikit tidak pape ke tu .. kandungan sy skg msuk 11 minggu dh #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

minum sikit boleh je untuk lepas rasa. jangan minum sebotol sudahlah 🤣

2y trước

Sy minum sikit je .. setekuk kt tekak 😅 last2 sy rasa mcm lain d perut sblah kiri tapi sy trus mnum susu n bpkiran positive dn bdoa benda yg baik2 je