Luka jahitan (bersalin normal)

Hi mommy smua, nak bertanya. Normal ke if luka or benang jahitan bersalin normal masih belum sembuh hari ke 20? Rmi kwn2 kata x normal sbb dorg smua dpm 14 hari je dh sembuh. Jd tkot pula. And ada tips luka cpt sembuh x?#firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Tiap org x sama , mungkin diorang telebih consume vit c .... mcm saya ni 1 bulan baru reput benang pdhl spupu saya 2 minggu dh reput.... ok je as long as no infection

1y trước

Ok baikkk tq awkk Tu la risau bile rmi kata lmbt sembuh