Besalin Elective Czr

Hi Mommy. Siapa ada pengalaman bersalin czr di Kpj atau hosp Swasta baru2 ni? Boleh tahu, berapa lama lepas czr tu nurse akan bagi baby kt kita?? Sy terlupa tnya doc masa last checkup hri tu. Harap ada yg boleh share pengalaman #bantusharing #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Sy bersalin emergency czer di annur 2021. Dpt baby few hours lps bersalin tp diberi pilihan nk rehat atau nk bawa ke bilik baby. Sbb czer sy mmg xleh gerak sgt 🥲