cyst

hi mommy semua... sy baru lg...br 10 week..haritu scan baby n ada cyst sbesar 2cm..ada org kata nnt akan mgecut ada kta nnt akan mbesar..risau la..blh mnta pendapat mommy2 lain?

1 Trả lời

Ada kawan sy mcm tu jgk. Dia pregnant dlm masa sama ada cyst.. Apa dia buat, dia consume semua mknn yg organik, any supplements yg claim leh kecut cyst semua dia x ambil. Alhamdulillah cyst kecut bila baby makin membesar. Semoga sis pun mcm tu jgk 😊

5y trước

sy mmg tak amik supplement pape pun mase prgnant ni..betul..pk baik2 je aminnn...bulan dpan scan balik tgok membesar atau x..