Batuk Teruk

Mommy semua! Nak mintak pendapat, sy pregnant 13w,dah 4hari demam pakej dengan mulut pahit n batuk terok. semata2 makan panadol je dalam masa tu. Nasi hari x sentuh? Mommy boleh shate x petua nak bagi hilang batuk ni?

1 Trả lời

ni cara yg sya pernah cuba la masa pregnt 20week. sya cincang bawang putih 3 biji,sesudu madu. pastu segelas air panas. masukakn madu + bawang putih. biarkan selama 3jam. pastu minum.lepas minum batuk hilang serta merta...bekesan kat sya la.. sbb masa tu sya batuk sampai sakit pinggang sampai terkencing stiap kali batuk.. lepas sy minum air madu + bawang putih. sampai skrg batuk xda melekat kat sya lgi sis. skrg ssya 37week sda😊.