batuk masa pregnant

Hai,nak Tanya Ada Tak mommy yg pernah alami batuk2 ketika pregnant.sy pregnant 9week's.nak makan Apa Ya redakan batuk ni sbb Sy x berani Nak makan ubt batuk.harap2 Ada yg sudi share petua Nak redakan batuk ni.tq..

1 Trả lời

Banyakkan air suam sis...tidur jgn brhdpn kipas..elakkab mknn sejuk atau mknn yg bole bt batuk tu.. Mcm sy akan batuk teruk bila mkn tembikai time preggy ni..jd doc mtk elakkan... N sis bole jumpa doc.. Doc akan bg ubat batuk jenis pil yg sesuai utk ibu mengandung...