Klinik Kerajaan

Hi Mommy semua,kalau sy baru nk pergi kk dgn kandungan 3bulan doktor akan marah ke?

16 Các câu trả lời

InshaAllah tak marah. Sy masa kali ptama tu pon nurse tanya ada buat temu janji? Sbb kat tempat sy tu ada hari2 tertentu utk appointment tertentu. Jadinya masa hari ptama sy p tu kandungan dah 8 mggu. Nurse interview sikit then dia set appointment pd kandungan mggu ke-12 utk bukak buku pink. Nurse pon baik je explain.

Saya 5bulan lebih buat buku sbb saya ni bebadan kecik jd saya sendiri tk perasan mengandung Buat upt tp nmpk samar2 line dia dan saya pun jenis period tak teratur jd memang tak sedar Misi tak marah cuma dia bnyk bertanya

tak kena marah sis cuma dorang risau sebb lambat ke kk buat buku bagus sis baru 3 bulan baru nak pergi kk saya hari tu dah 5 bulan tu pun nurse tu terkejut tak kena marah pun dorang gurau² ada lh

Mcm kat Kk saya selalu pg, kk kelana jaya, pernah la dengar ibu yg kena bebel. Tp bebel sikit n kejap je.. dengar jee sis.. haritu je nak tadah telinga haha asalkan kandungan kita sihat..

Xmrh sis.. slalunye klau dpt nrse yg garang skit pn diaorg akn tgur je knp dtg lmbt. Tu je. Niat diaorg hnye btnye... no worries la.. 😊

Tk de la sis.. Sy pergi pon masa 3 bulan lebih buat Buku pink.. Time tu sy tk thu yg sy ngndung tu yg lmbt prgi..

tak marah tp if takut bgtau la awak baru tau yg awk ni pregnt... melainkn perut awak da nmpk mmg xlh tpu☺️

Tak kena marah pon. Cuma nurse akan bebel sikit sbb lewat buka buku. Sila ke kk secepat yg mungkin ye sis

kalau sy kat sini mmg depa akan tggu 3 bulan baru buka buku...xtahu pula tempat lain..

takde masalah kalau dekat kk sy sis, sy buka buku masa kandungan dh 3 bulan 🥰