Keputihan 36w

Hai mommy due date sy 18/6/23 ni.. Skrnag dh 36w.. menjak ni sy kluar keputihan cair pstu wrna cmni.. kadang wrna terang.. kdang pekat .. kadang ad jugak bau ..normal ke mommy.. sy pun risau.. sblom ni pernh je ad dlu prnah doc amik sample kt bawah doc kta ok xde GBS.. tpi ni jadi balik.. cm mkin teruk je.. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

Keputihan 36w
1 Trả lời

sy dulu kena macam ni, masa checkup kat KK, mintak ubat insert kat doktor. lepas masukkan ubat tu, terus okay.

1y trước

Dlu pun mse sy 20w pun mcm ni tpi lagi teruk.. hari2 pkai patyliner.. Kdng smpai bau.. pastu doc bgi ubat Pil msuk bawah.. tpi kejap je ok.. pastu kluar jugak..herm