Normal Tak ?

Mommy Semua , Saya Nak Tanya Normal Tak Kalau Terkadang Kita Dpt Rasa Baby Gerak Dan Heartbeat Baby , Kadang Tak Rasa Jadi Mcm Senyap Jee Perut Niyh .. Hmm Risau Jugak Takut Jadi Ape² .. Kalau Nak Kata Ade Tumpah Darah Tuh Alhamdulillah Tak Ade Tumpah Darah .. Adakah Rahim Saya Kuat ? Adakah Normal ?

3 Các câu trả lời

Berapa minggu dh? Kalau bby kurg gerak, try kejutkan dia dgn minum air yg sgt sejuk / mkn makanan manis mcm coklat then mengiring ke sebelah kiri.. if dlm masa 2 jam bby x gerak, tu mknanya ada mslh

5y trước

Ouhhh Yeke .. Kk Tq Sis

with two kids, wk 25 above baru rasa. haha. at least i can sleep rest in peace... bila dah gerak... huhu. keras.keras keras perut kang sampai overdu!

Normal.. Baby tidur jugak dlm perut.

5y trước

😁😁