Gatal 1 Badan

Hi mommy semua , saya dah 33w+ , saya ada masalah kulit gatal , sebelum kulit gatal ni dtg , saya demam 3 hari , sekarang dh 2 malam tk tidurr gara2 gatal dia takleh bawak bincang .. ada orang kata simpton mngandung , tapi saya harap ada solution utk masalah kulit gatal ni .. saya dh gi klinik , dh makan ubat , tetap tak jalan ... tolong saya mommy 😣#bantusharing #advicepls #pregnancy #mommybuntu

Gatal 1 Badan
1 Trả lời

cuba minum air kelapa sis.. tkt demam campak.. klu minum air kelapa dia kua hbs nty...