CARA KIRA BABY KICK

Hi mommy semua! ❤️ saya dah 25 weeks pregnant tapi masih confuse pasal kira baby kick ni. Tak tahu sebenarnya rasa kick tu macam mana 😂 baru lepas check up then Dr cakap baby aktif dan okay, then dia tnye baby punya gerak okay ke sebelum ni? Fuhhh saya kejung kat situ sebab tak tahu macam mana. Tolong saya!! #advicepls #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

nak tahu baby kick mcm mana... dlm 30minit to dia buat tendangan yg besar smpai kita terasa tendangan dia