Check up Swasta atau Kerajaan?

Hi mommy semua! ❤️ saya dah 13 weeks pregnant then dah buka pink tapi kat swasta, dari awal saya check up sampai lah ke latest check up saya kat swasta. Tak pernah jejak lagi ke klinik kerajaan (KK). Bila tnye Dr, Dr kata tkde masalah pun cuma kena pergi juga ke KK untuk inform dorang. Kecuali kalau kita ada masalah memang kena ke KK. Betul ke? Saya jadi rasa sangsi lah pula 😂 #advicepls #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

tak perlu.. once dah inform kk sis kena continue check up kt kk.. unless sis sanggup nk check kt kk & swasta.. klu tak membazirkan buku pink kk je. cek kt swasta tp nk bersalin kt kjaan pun takde masalah.. bila dah bersalin baru inform kk...

2y trước

sama2.. hehe.