Darah keluar selepas bersalin

Hi mommy semua. Pernah tak ada yang mengalami pendarahan yang lama sangat selepas bersalin malah lepas habis pantang? Saya bersalin secara czer. Adakah itu darah haid atau luka dalam belum sembuh sangat. Saya confius samada itu darah haid atau bukan.

1 Trả lời

Darah mcm mana ya? Sbb lepas bersalin mmg ada darah keluar. Kena pakai pad. Paling lama 60 hari. Ke darah lain??

5y trước

Mcm darah haid tp dia sikit2, memang pakai pad pun. Skrg dh 3 bulan lebih tp msh keluar darah lg. Saya dh refer nurse hari tu dia ckp tu darah haid & mungkin perubahan hormon sebab saya ambil injection utk family planning hari tu. Now saya tukar kepada pill lg tp masih ttp sama everyday keluar darah.