mintak tolong share pndapat

hi mommy semua, normal ke 32 week, celah kangkang kita dan tempat miss V terasa sakit ? berjalan pun kena slow, jalan dah macam itik 😂 adakah normal atau saya sahaja yang rasa?

4 Các câu trả lời

normal sis. sy yg 34w nie. susah nak rapat kan paha kanan dan kiri dah. klau baring dan tdr mlm. baring ke kiri. celah tgh paha harus smpn bantal. klau tau. skt. tak dpt tdr mlm... sbb baby dh trn... skg bunting ank no 6

normal, sama saya itu..ari tu doc jelaskan, selalunye anak kedua ke atas akan rasa gini sbb pelvic dah regang tak spt anak pertama..apabila anak posisi dah ke bawah jd kurangkan jalan dan jgn buar activiti squad.

Hi, saya dah 34 weeks pun rasa sakit celah kangkang. Kadang nak angkat kaki tu susah betul hehehe

Hai normal je tu. Nanti lps bsalin hilang sakit tu.