Gatal miss v n celah kangkang

Hi semua,sya nk tnya normal ke gatal² mcm ruam dkt miss v n celah kangkang? Perih rasa ny skrng sya try econazine hijau selamat ke utk kndungan sya?

1 Trả lời

sy dulu pregnant anak kedua kaki gatal². bila masa jumpa doc sy terus mengadu masalah ni. doc cek dan bagi krim serta ubat gatal bentuk pil. doc bagitau masa pregnant tak boleh ambil sebarangan ubat walaupun hanya krim sja. kena dptkan nasihat doc terlebih dahulu sebelum guna apa2 ubat atau krim sapu