Period selepas bersalin

Hi mommy semua, nk tanya..sy bersalin czer bulan 10.10.23 (ank 2nd), so sy start period semula bila ank dh 2 bulan lebih(bulan 12 tahun 2023, and dh habis pantang 44hari)..sy bf+fm ank..period x da la banyak sgt..tp bulan 1 & 2 ni sy lewat plak period..dh cek upt memang negetif..so persoalan sy ada x mommy semua yg lewat period or period x tetap after deliver? ank first dlu pun czer,tp lepas tu period ok je datang tiap bulan..konpius sy..

2 Các câu trả lời

sy czer 2022, lepas pantang elok je period on time. tapi tahun ni dah 2x period lewat 2-3 hari. it's normal, depends hormon.

emm kalau saya czer bulan sama...tapi bby da 4 bln lebih masih belum period...normal ke?

7mo trước

Normal