gerakan baby

Hi mommy semua nak tanya rasa gerakan baby tu mcm mana ya? Saya masuk 19minggu still tak rasa gerakan. Pergi scan baby active betul tp tak rasa pun dia gerak. Btw saya badan berisi and doc kata lemak tebal so takboleh rasa. Ada siapa ada experience tak? #firstbaby

10 Các câu trả lời

Normal sis.. Saya time 19th week pun x Rasa lagi.. msk 22weeks baru start rasa..Time 20weeks tu Doktor bgitau sbb Perut tebal x Rasa awal2 tu