intan

Mommy semua klau kita.dalam tempoh pantang Dan darah nifas msih x hbs boleh ke kita potong kku

2 Các câu trả lời

Org2 tua ckp takot bentan.. tp ikut pnglmn sy, haritu mse dlm pntg xpotong kuku lpstu sy tercakar muke ank sy..sbb mmpi n xsedar ade ank kt sbelah..dalam lk tu tercakar..sy rse demi kselamatan n kesihatan blh je potong..😊

Kan sis sbb kita nak mkn pun x slsa.nak pegang ank lagilah x selesa nak tgu 40 Ari huh u...lame lagi skrg bru 15 hri