ADAKAH SUSU BADAN PENYEBAB BATUK KEPADA SI KECIL

Hi mommy semua, jom kita sharekan pendapat/pandangan adakah betul jika ibu minum ais akan mengakibatkan bayi batuk berpunca dari susu badan? Kalau Ya, kenapa? Dan kalau tidak, kenapa?

1 Trả lời

Tidak. Ais sejuk @ ais masuk bdn kita jd suhu badan. N proses jd susu. So bby bf pn still susu bdn yg sama bukan susu ada ais. Bby btuk selsema sbb kn virus dr org sekeliling dia bukn dr susu ibu.

5y trước

Hehe. Sama2. Sy ikut je ape yg doktor sarankan. Ape yg doktor ckp. Pantang dlu2 x dh releven. So kita ikut je mn yg ok.