First trimester

Mommy semua ada tips ke untuk muntah? Saya dah minggu ke 4 masih muntah, dan loya. Dah makan ubat muntah tapi still muntah.

2 Các câu trả lời

Normal je tu.. saya smpai 16w muntah. Mkan je ape yg nak mkan sis. Muntah kendian pun janji ade juga kite mkan. Blh try amik pil tahan muntah yg safe for pregnancy dngan doctor. Saya ade makan pil tu tp tak berkesan untuk saya waktu tu😖

kandungan 4minggu ke 4minggu dh muntah² .. agak konfius sikit 🙏🙏