Kehamilan first trimester

Lepas makan muntah, walaupun dah makan ubat tahan muntah. Mommies pun sama jgk ke?#ingintahu

3 Các câu trả lời

Makan berapa biji? Lepas makan ubat jgn terus mkn. Kena tggu dulu ubat tu hadam sejam mcmtu ke baru start mkn. Lpstu mkn sikit je jgn byk. Minum air pun jgn byk lps mkn. Mkn minum sikit tapi kerap. Tahan cuba jgn muntah ok.

sama. sy still muntah sampai 18weeks dan ubat muntah takde kesan pun kat sy tapi sy consume je although tak berkesan 🤭now memang layankan je alahan ni.

Sama sis, walaupun takde efek sbb mmg alahan teruk tpi I continue je makan ubat tu. Sometimes membantu juga kurang loya by 10%😆