Barang apa nak dibeli?

Hi mommy sekalian apa persediaan yang mommy perlu beli ya? Anak pertama banyak bende yang tak tahu lagi. Apa barang barang baby yang perlu dibeli

1 Trả lời

beli yg penting dan perlu dulu. mcm pampers, baju, mittens & socks, towel baby, barut, swaddle, tungku baby, minyak telon dan lain2. awk boleh google je list keperluan baby, ada byk listnye. utk baby gear, boleh beli carseat, stroller, katil baby. beli mana yg perlu je. yg lain2 boleh beli slowly lepas bersalin nt.