Checkup private bersalin di gomen

Hi mommy, saya nak tanya. Boleh ke kalau check up di private clinic and bersalin di gomen. Apa procedure ye? #advicepls #1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Boleh. I both pregnancy check up private tapi bersalin dekat gov. Yang penting buku clinic swasta tu complete check gula, darah semua tu. Pastu nak bersalin nanti pergi je hospital macam biasa bawak buku tu

Pernah tgok ada nurse bagi tau boleh. Cuma kena bgy tau la kat dpa

3y trước

oh yeke meaning kena report dekat kk juga ke? bila tu kena report? 3rd trimester atau macam mana? sebab tadi saya call kk tapi tak angkat