Barang baby

Hi mommy saya first time mom biasanya mommy beli barang baby macam carseat & stroller brand apa ye? Kalau boleh yang tak mahal sangat tapi kualiti okay boleh suggest tak? #bantujawab #firstmom #advice #carseatbaby #strollerbaby

15 Các câu trả lời

Stroller saya beli bila baby dan 4-5 bulan. Sebab awal awal tu tak pakai pun

car seat yg recommended & affordable takat yg saya survey, sweetcherry.

Saya pakai brand sweetcherry. Okay juga awak, quite affordable juga.

mcm sy dlu beli jenama sweet cherry bg carseat

fairworld