Baring terlentang

Hi mommy, saya dah masuk 14 weeks 5 days. Betul ke ada orang kata tak elok baring terlentang time tidur. Tp dah try position lain still terjaga dlm keadaan terlentang juga😅

1 Trả lời

Baru 14 weeks boleh je sis. Sy dh 23 weeks either tidur terlentang or mengiring sebelah kiri sbb sebelah kiri lebih baik utk blood flow ke baby. Kalau satu position je mau lenguh kite. Nnt perut dh besar 3rd trimester kita sendiri yg x selesa tidur terlentang nnt. 😊