Gerakan baby tak berapa kuat dirasa

Mommy saya 26 minggu , tapi gerakan baby tu tak berapa nak rasa kalau dia gerak .. kalau nak baring mengirim baru rasa gerakan dia ada kuat sikit .. kalau duduk2 saya tak berapa nak rasa. rasa sikit2 je slow sangat.. Adakah mmg mcm tu .. start kira gerakan baby nanti 28 week kan .. mcmna la nak kira dengan baby slow sangat gerakan.. saya ni sebelum preg mmg besar perut ..

6 Các câu trả lời

Saya dah 28w pun baby tak kuat gerak. I mean banyak je gerak Tapi dia lembut je geraknya jarang nak menendang apa. Saya kira je bila dia gerak selang 30 minit seperti misi saya suruh.

12mo trước

Sy Boy dah scan .. tp tak tau la ada masa tak ada rasa langsung tak gerak.. kalau gerak pn sikit je rasa nya