Baby bump (Due bulan 9)

Hi mommy sape yang due bulan 9 dah nampak baby bump tak ?

32 Các câu trả lời

geng bulan 9 jugak. dah nampak baby bump. p sekarang saya ada alahan terlalu teruk. sampai makan pun xlalu. asyik baring n tdo

tktau lah. perut sy dlu flat je. skrg bru 7 weeks dah buncit. kalau lemak ibu mesti berlipat perut, ni tegang je perut 🤣

2y trước

Samaa!!! Before ni perut tak sebesar tengang mcm ni padahal baru 8 weeks 😆😆

Saya akhir bulan 9. Ikutkan baru nk masuk 10 weeks. Belum nmpk. Tp mcm ada tapi confius sbb makanan ke baby haha

saya lemak je lebih ni hahahaha baby kecik lagi🤣 sebelum mengandung pun dah macam ada baby😆

saya due 16/9 , skrg baru masuk 8w tapi baby bump dah macam 4bulan , suami cakap kembar kot 🤣

br 8mgg blm ada bby bump. cuma.perut rasa bloating n light cramp so terbayang2 spt baby bump.

ada ke ibu yg msih tak selera makan , due saya 1/9 , morning sicknes smpai ke malam 🤣

2y trước

sama la kite..sy pun due 1/9..masih xde selera mkn..asyek mengantuk jea

Masih belum scan now dah 11weeks.. last scan 5weeks nampak kantung je

Tak tahu lah baby bump ke tak? Dari dulu memang buncit hahaha

Kita confuse buncit ke baby bump haha, tapi berat turun 5kilo