Baby bump 9 weeks

Hi ibu ibu,sy nak tanya,ada tak kat sini baru masuk 9 weeks tp da nampak baby bump + lemak,badan sy berisi,berat 82 ++,tinggi 1.61cm,atau tu cuma perasaan sy je ingt baby bump

2 Các câu trả lời

Saya 12w skrg. Tapi lebih kepada fat bump 🤣🤣 rasa macam bahagian perut besar kannn? Saya punnn. Tapi mmg masih lagi fat bump. Baby kecik lagi hehe

2y trước

haah rasa bahagian perut tu besar...sblm ni x la sebesar cmtu😅sampai banyak kali la belek perut ni,mungkin angin + lemak + baby

9w still too small lagii. yg nmpk buncit tu lelemak sedia ada + bloated je selalu nya. nnti 7month above bru nmpk bump.

2y trước

ooo yekee🤭okay2 faham..tq eh