ada tak yg due bulan 11? ada yg dah nampak baby bump ke? tak sabar pulak nk tgk bby bump kan 😂

12 Các câu trả lời

Saya due ikut apps ni 22/11 , ikut doctor 23/11 . Baby bump dah nampak mase 2bulan haritu 😆 saye buncit sikit tapi jenis buncit leper and boleh sorok dalam seluar . Ni dah 3bulan takleh sorok dah terang terang nampak bangun pagi biase usap perut dulu 🤣 3bulan dah macam 4bulan , mungkin perut jenis besar 🤭

5mo trước

Sama due..23/11 😅😅.. just exact the same.. baru 3 bulan but perut dh mcm 4 bulan preggy hahah 🤣🤣

Sy 14/11 mse 2bulan tu dah nmpak dah baby bump😅 skrg 3bulan lbih .. scan hari Selasa lepas baby dah start gerak sikit2(mse scan doc bgthu baby gerak) tp mammy tak rase pon baby gerak.. InsyaAllah semoga baik2 sje😊

5mo trước

wahh bestnya awal dh nmpak bby bum 😇😇

saya perut berlemak 😂 try baring telentang pastu kempiskan perut. kalau sebelum mengandung if kita kempiskan perut akan rata sampai ke bawah. sekarang ade nampak kembung kat rahim. tekan2 keras. itulah dia 😍

5mo trước

oh mcm tu ya sis?? kalau tekan2 keras kt situ eh baby duduk? sy selalu tekan belah kiri kdg2 keras

hai sy due 22 / 11.. xnmpak baby bump lg. sy mmg asal buncit sikit.. hehe. risau gk tkot janin tak membesar. tp normal la kan.. bru nk msuk 3 bln..

4mo trước

tula kann.. alhamdulillah. aamiin2

Sy nmpk sikit je. Mcm buncit lps hbis makan. Mgkin sbb badan sy jenis besar. Kalau momies yg jnis bdan kecil2 mgkin dh ketara sikit 🤭

5mo trước

tu la kan sama la jenis berisi lambat la sikit nampak..tak sabar nak pakai baju pregnant kan 😂

Saya 10/11.. tapi tak nampak lagi baby bump. Bila la nak nampak ya Sebab selagi tak nampak rasa macam tak percaya dah pregnant

3mo trước

Sy 18.11 perut nak masuk 5bulan dah nmpk ☺️ tap perut sy nmpk kpdaa buncit sikit . HAHA !

Isteri saya pun due bulan 11. Ikut hri ni dah 11mngu 6 hari. Dah nmpk sikit baby bum dia

5mo trước

wah yekee alhamdulilah awal nmpak baby bum tu ☺️

saya anak second. mmg nampak ketara bby bump. 😵‍💫 due date 10/11

5mo trước

wahh anak kedua mmg boleh nmpak awal yg sis baby bum

13w+ dah takboleh sorok bump jalan pun dah mengah rasa mcm dah sarat

4mo trước

wahh bestnya dh nmpak bby bum..smoga dipermudahkan sis 🥰

Saya harini 13w3d. Baby bump tak de lagi lemak bump ada la 😂

5mo trước

haha sama la kita ..tak pasti lemak bum ke bby bum ni 😂