hi mommy nak minta pendapat mommy

mommy prefer untuk baby yang mana YOUBABY/ TASNEEM / NAHLA BALM? atau mommy ada pilihan lain? taktahu nak pilih yang mana for newborn. first mom taktahu yang mana okey for baby. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

Hi saya pon first mom currently 31w, saya choose tasneem, tapi saya tengok review nahla pon bagus, so sis boleh try and error tengok mana sis berminat, macam tasneem ada banyak jenis balm so sis boleh pilih mana sis nak ikut keperluan semasa baby. Youbaby saya tak prefer sebab saya pergi expo try and saya kurang berminat, kalau sis nak try boleh aja

4t trước

sebelumni ingat nak bagi pakai minyak yuyee cause bau dia sedap tapi minyak yuyee agak panas kesian pulak dekat baby ingat fasa nb nk bg pakai yg takberapa panas all this mmg takpernah cuba.

Youbaby dgn tasneem doesnt work at all for my kid, balm ke minyak ke tak jalan. Macam sia2 ye beli mahal2. Kecuali yg tasneem patch tu, nampak laa bkesan. Nahla xpernah try lagi

tasneem bau best, tapi bagi saya bau jela best. fuction tak sangat 😅 saya lebih prefer minyak mestika bayini.

Kalau saya, semua tu saya tak pakai untuk anak saya. Anak saya tak pakai balm atau minyak telon

Saya anak first guna tasneem , mmng Alhamdulillah serasi, 2nd baby ni pun sya guna yg sama