upt -ve

Hi mommy, Arini test upt -ve padahal guna strip sensitivity 10miu yg blh detect sebelum missed period ..next period sy sepatutnye sok 9/7 tapi sejak 2 minggu ni rasa cam pregnant sbb cramp perut sebelah kanan, sakit pinggang n kaki rasa sakit kalo berdiri lama... Confuse... Tlg beri cadangan.

8 Các câu trả lời

Kdg tnda cramp perut pun tnda nak period.. Lgipun esok kemungkinan sis period kn..jdi sabar dlu..klu da lalu jangkaan period tu bru lar sis cek semula..mcm lewat 2 minggu dri jangkaan period ka,bru cek..

Aah better check after period date tu, saya pun mcm tu jugak dulu. Symptom dah rasa, bila buat upt mmg negative. Tp check lagi a week after period date tu baru positive.

5y trước

Ok mommy. Tq

Sy pernah baca, kalau period dh lambat. Mggu ke6 dr hari petama kita period ada lah paling elok utk kita buat upt . Sis cuba lg yea , insyaAllah ada rezeki utk sis

5y trước

Ok mommy.. Tq

Besok if blm juga period sis blh cek lg.. Mcm saya semalam.. Sptt period.. Mlm saya cek.. Double tp msih kabur..

5y trước

Hi mommy nk tanye ade test x pada ari yg sepatut period ?

Check selepas delay period sis. Kdg2 simptom2 yg sis sebutkan tu tanda nak period.

Test lagi lepas missed period sis. Test guna first morning urine awal2 pagi.

5y trước

Hi mommy, awal pagi tu kul 6am lepas bangun blh ker

Test lg lepas seminggu. Tanda2 tu tak semestinya pregnant..

5y trước

Ok mommy

Guna ler clear blue. Result tak pernah menipu...

5y trước

Both boleh cuma digital boleh taw pregnant berapa minggu