Pampers new born murah MIKUBI

Mommy pnh guna pampers new born jenama mikubi x..sy tgok kt shopee ramai yg dh beli..murah pn murah..feedback semua ok..mommy skali beli pampers newborn bpe byk.

Pampers new born murah MIKUBI
53 Các câu trả lời

Sy da beli n try kt baby.. so far okay, lembut. Hg pun mur2 je. Igt nk beli lg sekali sbb save byk

Sy dh bli..utk anak umo 3 thun & anak yg bakal lahir..anak pakai ok..lembut...murah pn murah..😊

Saya beli 2 packs jenis ni jugak. Semoga sesuai dengan kulit anak nanti. Jimat pun jimat 🤭

Kalau utk sementara dia dkt hsptal ok kot.. Sbb nnek nye cerewet sikit. Yela brand xpena dgar..

Sy plan nk beli 1pack je utk NB.. Depend saiz baby masa lahir.. Klu baby besar better beli s..

5y trước

Lg pun.. Kdg ada baby sensitif kulitnya.. Jd kene try and error pampers yg serasi juga.. Jd, bazir klu beli borong terus..

sia pun ada beli jgak 1pack utk prcubaan baby akn dtg natii..klo ok bru repeat blik 😁

Sy pon dh beli mikubi ni 2 pack utk try pada bby sy nnti .. semoga sesuai dgn kulit bby

Saya pon dah beli saiz m utk ank sy. So far ok jgklh. Nipis dan lembut, thn lm gak.

sye beli pameprs mikubi ni . isi ade 36 rm9.90 beli 2pck . baby kan selalu berak2 .

5y trước

Ok x sis mcm ne ade melecet x & bocor x

Ok.. so far sy bg ank2 guna..lmbut n serap dia elok wlaupon murah

5y trước

Bpe bulan pakai pampers ni sis utk new born