Pampers new born murah MIKUBI

Mommy pnh guna pampers new born jenama mikubi x..sy tgok kt shopee ramai yg dh beli..murah pn murah..feedback semua ok..mommy skali beli pampers newborn bpe byk.

Pampers new born murah MIKUBI
53 Các câu trả lời

sy guna utk anak sy ms br lahir bln 2 hr tu.. bagus gak mikubi ni.. lg 1 newborn kerap membuang jd sgt jimat guna mikubi ni.. sbb akn kerap tukar kn

sy pun ade tgk jugak pampers ni, brminat jugak nk try, pastu lg 1 yg brand the manja company...lagi berbaloi nk beli yg tu,tgk feedback pun okey...

Sy pn dh borong utk nb 3pack trs 😄 kwn sy yg baru bsalin pn pakai mikubi,sgt lembut dy kata . Lg pn nb byk nak pki pmpers,beli murah2 xpe .

saya beli 2pack NB mikubi ni. saya try spray air byk² tgk bocor tak. haha bby lagi 5weeks nk keluar. inshaAllah harap sesuai laaa.

5y trước

Sy bce ramai ckp x bocor..tu la nk beli jga stnby awal..

Sy br beli nb 4 pek. 🤦‍♀️. Mcm byk sgt. Tp xpelah. Murah. Kalau x hbs, bole sedekah nanti.. beli kt shopee. Rm10 utk 32pcs.

5y trước

Hehehe 1st first timer.

Sgt ok.. Sy dh cuba.. Dia tebal n xbocor wlpn penuh.. Cuma klo paha besar xssuai sgt sbb akan lekat bekas.. So nti ksian baby

Saya dah beli pampers nb 2 pack. Nak try dulu kalau serasi baru beli lagi. Tak sabarnya nak pakaikan barang baby 😝

Twins sy pkai. Mmg bgs dr Huggies. Setanding dgn drypers tp drypers lg tbal skit. N worth it. Beli 4 rm80 je. 🤭

Anak sy dri new born smpai 4 bulan pakai pampers ni.. Murah tp terbaik x bocor.. Skrg dh saiz xl da😂

pernah sekejap je.. lps tu tukar pakai huggies.. saya beli dlm 1 bungkus dulu . sbb bby cpt membesar