hi mommy

Mommy pernah guna ubat yg ni x ... nak tau pengalaman mommy camne bila pakai ubat ni

hi mommy
17 Các câu trả lời

Pnah 2x dah guna.. Insert guna jari sapu gel kt hujung ubat tu yg mcm kt hspital slalu guna tu utk sng masok. Suruh husband masokkn. Tp lps tu xtahu nape keputihan still ada. N doc ade amik sample keputihan tu, tp nasib baik dpt result bape mggu lps tu, xde sebarang infection.

sy ritu klinik pnah bg tp sy x guna...ble dah nk bslin nurse marh sbb sy x gune n kptihan byk..risau efect pd baby mse kua nnt..isau jgkitan kuman..tp alhamdulillah la x de pape baby shat..baik sis guna dr skang utk elakan jgkitan kuman..

Sy mskkn sdri je.xpyh pakai alatnye.pakai jari je masukkan.masa masukkan tu angkat punggung n tolak kedalam.esoknye akan keluar sdri masa buang air.lega sikit lps msk ubat.keputihan kurang

😂😂 awkward betul pakai ni dulu hahaha tak sanggup nak bagi husband letak.. Sy pakai ni dulu masa nak dekat waktu bersalin, hari ni letak dua hari kemudian beranak baby 😊

Pakai jari je masukkan. Rasa lebih selamat lg pakai jari hehe.. Lps pakai in shaa Allah lega da xda da gatal2 dan keputihan

Ye baru minggubl lepas guna. 3 capsules untuk 3 hari dan Dr bagi ubat sapu jugak. gatal sudah hilang. Praise the Lord!

Pernah sbb masa tu keputihan ada efeksi...sgt2 bagus tapi sgt susah nak masukkan kedalam...😅

Sy pakai guna alat dlm tu.. 2 mlm sy pakai..alhamdulillah ok..keputihan dan bau hilang

Selalu gatal2 ni atau keputihan teruk ni berlaku pada kandungan minggu ke berapa yee? +

5y trước

Ooo... Ok2

Guna masa 1st time mengandung...gatal2 bahagian dalam smpai susah nk kerja..