Tali pusat

Hi mommy, normal ke tali pusat baby tak tanggal lgi hari ke 16? Dah kerap cuci dah dengan ubat yg kk bgi, tapi tak tanggal jugak

2 Các câu trả lời

nurse ckp apa? 3 anak sy tak pernah lebih dr seminggu putus tali pusat. setiap kali tukar pampers sy sapu tali pusat guna air alkohol dr hosp. sapu seluruh tali pusat dr depan,belkang dan tepi

1y trước

Bila saya bagithu nurse cuma ckp nnti lgi 2,3 hari tanggal lah ni. Tapi tak tanggal2 pun 🥲 saya pun buat jugak tiap kali tukar pampers saya sapu ubat yg hospital bgi tu.

kena belek2 jgk bhagian bwh tali pusat. jangan sapu belah atas saje . 🥰