Keguguran semulajadi

Hi mommy nk ty kalau gugur semulajadi dia akan terus keluar semua darah atau sikit sikit dulu lama2 jd banyak skrg ni sy dah start keluar darah hope terus keluarla ke dia akan keluar sikit2 dulu please share ingin tahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

spotting berterusan, cramping, heavy bleeding, ketulan jatuh secara sikit2. tapi akn ada 1 ketulan besar mcm isi ikan sblm cramping hilang.

9mo trước

Tq sis sbb pmulaan spotting lendir koko ari ni da darah belum heavy lg ok2 smoga dipermudahkan keluar semua tq sis sbb share