Baby lelaki 5 months xnk pusing

Hi mommy, nk tnya anak dh 5 months lg berapa minggu nk masuk 6 months tp still x boleh pusing.. dh ajar practise mcm kat tt and google tp anak still xnk buat. Dri menyiarap ke terlentang dia boleh, dri terlentang nk menyiarap yg dia x boleh².. bgi tummy time pon dia xnk dh skrg menangis je. Anak sya more to duduk and berdiri. Pening kepala ni dok fikir. Ramai ckp sepatutnya 4 months dh boleh buat and ada yg ckp ank sya pemalas😔 sedih kdg hati ni. Normal ke ye anak mcm ni? #firstmom #firstbaby

11 Các câu trả lời

Normal ja. Umur pun baya2 anak sy. Lebih kurang peel. Suka duduk and berdiri. Anak first pun lambat meniarap tp alhamdulillah smua ok ja perkembngan.