Hb low dari 11 turun ke 10

Hi mommy nk tanya saya sekarang pregnant 22weeks, haritu hb ok tetiba turun blh tau tk ubat tambah darah apa yg ok dekat farmasi? Sekarang saya mkn 4 sekawan yg kk punya je.

18 Các câu trả lời

Cuba try susu calla milk . Saya tak makan supplement lain selain calla milk . Ubat pun cuma makan obimin je . Hb saya 13 ke atas je .

3mo trước

Ok ke? Tk kena gdm?

Saya hb bawah 10. Ada anemia.. checkup time 20w baru tahu yang cara makan ubat saya salah. Patut tak naik2 hb saya

3mo trước

Tq awk🫶🏻

hi. saya makan Iberet dari awal pregnancy sampailah 3rd trimester ni. alhamdulillah hb 13^.

saya makan 4sekawan tu dengan pati delima alhamdullah ok hb

Cuba minum pati delima saya dah 30week hb 12 lebih jee

3mo trước

Mkn ubat juga tk?

Cuba ikut cara ni. Ni banner dari KK saya

Boleh share cara awak makan 4 sekawan?

3mo trước

Okok saya try tukar dulu. Thankyou!🫶🏻🫶🏻

hb kena lebih dari berapa ye?