Baby setahun 5 Bulan

Mommy nak tnya,Ok ke bby setahun 5 Bulan boleh ckp "ma" "bah" ? Tak full.. mama Dan babah. Tengok buku dia next checkup setahun 6 dah kne ckp 3 prkataan brmakna.. dri segi faham arahan smua dia faham..

3 Các câu trả lời

'ma' 'bah' itu sudah boleh dikatergori kan sebagai perkataan bermakna. Selain 'ma' 'bah', ada lagi perkataan yang anak awak sebut?

tak full xpe awak. janji ada bunyi sebutan. selain tu baby asa sebut perkataan lain tak. nak, susu, air?

janji ada makna