UBAT MOMMY

Hi mommy , nak tanya ?Ubat apa yang boleh dmakan utk mommy yg tgh breastfeeding ?Sbb dah dua hari tak makan ubat , flu n sakit kepala pun makin teruk .. Nak jumpa doc , mak mertua ckp sy breastfeeding ank so tkboleh mkn ubat ?

1 Trả lời

My mother in law was a nurse. Time berpantang ad jugak kna flu mak kasi je mkn ubat flu. Sy suggest awak pergi jumpa dr. Sbb kalau flu mcm mana nk direct breastfeed anak. Kesian baby pulak kena jangkitan nnti. N time flu jugak sy x direct breastfeed baby. Sy pump and husband bottle feed kan baby. Semoga bermanfaat 😉

5y trước

👍😉