KK CHECKUP LAIN TEMPAGLT

hi mommy nak tanya, sy skg tinggal di johor, Tapi asal Perak, start bulan 9 ni , awal bulan smpai hujung bln 9 je saya tk boleh nk checkup sni..disebabkan kena uruskan cawangan kerja di perak.. Klau kita bgtau kk boleh je kan? ke pegi je terus? and bawa bku pink yg kita pegang je kan. sbb sbulan je xde sni

1 Trả lời

Inform misi kk Johor yg awk akn buat checkup akn dtg di kk Perak. Nanti pd hari checkup kk Johor akn call kk Perak inform ada ibu nk tumpang checkup di sana. Just bawa buku pink kita shj.