Upt strip dan cassette

Hi mommy nak tanya saya ada buat pregnent test guna strip dengan cassette tapi bila saya guna strip ada naik double line..bila saya check guna cassette satu line jee..boleh tau kenapa yee

2 Các câu trả lời

Ada certain test memerlukan hcg yg bnyk utk detect. So maybe puan awal lagi utk test jenis cassette tu utk detect. Nak confirm boleh jumpa dr.

Test tue ade mse2 die kalu dah dibiar lme bru naik 2nd line maybe its false..test lagi lepas a week or terus g klinik..