Minum susu

Hi mommy nak tanya, ok je ke kalau anak hampir 2 tahun minum susu masih kerap, anak saya sehari 4-5 kali minum susu tapi saya hanya buat 110ml je (4oz) sebab takut dia taknak makan, untuk skrg makan dia banyak, macam2 makan, tapi susu dia pun banyak, berisi nya tak jugak, berat dalam 9kg je, perlu ke sy jumpa pakar pemakanan? Atau saya abaikan dan amalkan konsep “asalkan anak makan” boleh bagi pendapat?

3 Các câu trả lời

masa checkup nurse x refer ke pakar pmakanan ke? ke berat 9kg tu masih ditahap normal?

2mo trước

owh ptutlah.. slalunye ade sesetengah kk ble da 2-3x checkup anak still dlm line kuning, bru dyirg refer pakar.. sbb nk bg peluang mak2 nie naikkn berat anak tnpe refer pakar.. klu da 2-3x pn x bjaya, bru dyorg refer pakar pmakanan..