Ikut apps kandungan dah masuk 8week tapi bila scan jadi 3week

Hi mommy's nak tanya normal ke macam nie? bila scan cuma nampak kantung jeh. Doktor kata kandungan baru 3week sebulan lagi scan balik. Normal ke ? maaf bertanya first time pregnant ☺️ #bantusharing #jangandibully #1stimemom

Ikut apps kandungan dah masuk 8week tapi bila scan jadi 3week
1 Trả lời

betol la tu, preggy test tak kira dari you 1st period. dia kira from 2 weeks u ovulation. kt sini 3 weeks plus. u around 4 week after the ovulation day. tak yah risau.