sakit perut

Hi mommy, nak tanya. Kalau kita sakit perut hilang dtg lepastu kita buang air besar tu sakit perut nak bersalin ataupun sakit perut biasa? ? sebab dri semalam sakit perut and pinggang

2 Các câu trả lời

saya pon macam tuh juga,, dah dua hari sakit perut macam nak birak, tidak juga.. tapi adalah kentut2 sikit.. tapi sakit dia dalam beberapa menet je.. ada kah tuh tanda nak bersalin?? saya dah 37week

Klaw sy sakit perut nk mbuang d'tmbh plk bdn seram sejuk..bpeluh.. Tu tnda² nk bsalin...