Baby kecil dari usia kandungan

Hi mommy, nak tanya bahaya tak baby kecil 2week dari kiraan kandungan kita. Saya ikutkan dah 25week tapi doc kk scan baby besar 23week. #firstbaby

1 Trả lời

sy sama mcm sis, baby kecil 2week. tapi boleh jd sbb period tak teratur jd kiraan edd last period tak sama dgn besar baby. sis kena tanya dokter yg check sis dn mintak pendapat dia.

1y trước

doc ada double confirm betul ke last period..sy cakap betul..& nurse klinik desa pon ada tanya kenapa kena repeat scan..sy cerita la..then dia cakap yg ni biasa estimate je..repeat scan nanti tengok macam mana